Åbent hus arrangementer hos Fendt forhandler

Selvom campingsæsonen 2015 går på held for alle os sommercampister, så begynder forhandlerne deres åbent hus arrangementer, og i den forbindelse er de så venlige at indbyde Fendt Klubben til at deltage. Og udover vi naturligvis får chancen til at repræsentere klubben, er det normalt også enormt hyggeligt at stå på disse åbent hus arrangementer. Man møde en masse glade campister, og kan man få en Hobby campist omvendt til at vælge en Fendt, eller bare skaffe et nyt medlem til klubben. Så har tiden været givet rigtig godt ud.

Vi i bestyrelsen gør alt hvad vi kan for at prioritere disse åbent hus arrangementer, da de jo som nævnt giver rigtig meget for relationerne mellem de besøgende og ikke mindst forhandlerne. Men vi render af til ind i problemer med bemandingen, og vi vil derfor opfordre alle Jer medlemmer der har lyst til at hjælpe klubben, men også få sig en rigtig hyggelig weekend blandt en masse glade menesker, og dejlige nye Fendt vogne. Til at melde Jer og hjælpe klubben.

Vi er naturligvis behjælpelige med præsentation og Roll-Up banner (vi har 2 stk så vi kan kun dække 2 åbent hus arrangementer)

Vi har aktuelt brug for hjælp til følgende Åbent hus arrangementer:

DatoForhandlerByKommentar
23-25 oktoberHinshøj CaravanRandersHer mangler vi bemanding hele weekenden
23-25 oktoberMøllegårdens CampingVest VilsundHer mangler vi bemanding fredag kl. 16-21 - medlem Niels Martin Riis har meldt sig til lørdag og søndag
23-25 oktoberVejle CaravansVejleOle Jensen tager hele weekenden

Hvis du kan hjælpe send en mail til jr@fendtklub.dk eller skriv en kommentar herunder…….. VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP!

Skriv et svar