Åbenhus denne weekend

Er du efter Ferie for Alle stadig på jagt efter en ny Fendt eller er der bare noget udstyr der skal investeres i inden sæsonen starter, findes der en del campingforhandler der har åbenhus i denne weekend.

Jeg vil godt reklamere for 2 af dem som begge bl.a. er Fendt forhandler også selvom de begge kalder det Happy Hobby Weekend…… men hvad det bliver i familien.

Campingland Tilst – som den 16 & 17 marts har åbent  fra kl. 11 til kl. 16.

Som præsentere deres nye Isabella udstilling og i den forbindelse giver 10% på alle Isabella telte, de får besøg af PROX, som viser hvorledes en vintergemt vogn bliver som ny igen, samt Living by KOLSTER, der fremviser det sidste nye i tæpper – madrasser , samt selvfølgelig en masse dejlige campingpladser. De har forhandlet rigtig gode priser med deres leverandører – som helt sikkert har et godt tilbud med til alle besøgende, så der bliver nok at se på for hele familien.

Der er konkurrencer hvor du bl.a. kan vinde en Hobby 440SFr Premium, 1 Hobby el-cykel ligesom du kan vinde billetter til en familietur i Cirkus Benneweis samt et rigtigt godt tilbud på KRONING og PS – mover til priser fra kun kr. 8.400,- incl. lader, batteri , prisen er excl. montering

Derudover trækker CAMPINGLAND Tilst A/S hver dag lod om 1 stk Fladskærms TV – samt andet godt udstyr ved en lille konkurrence

Det hele foregår Viborgvej 286, Tilst, 8210 Århus V

Camping Parken Herning A/S – som også den 16 & 17 marts har åbent  fra kl. 11 til kl. 16.

Hvor alle der interesserer sig for camping kan tage på en opdagelsesrejse gennem deres opvarmede lokaler og komme i feriehumør. De viser også nyhederne fra Isabella bl.a. Cosy-corner.

Der vil være mulighed for at deltage i deres store konkurrence, hvor der blandt andet er en spritny Hobby 440 SFr Premium, 1 x hobby el-cykel og 102 andre overraskelser på høj kant. Konkurrencekort udleveres i forretningen.

Der er også 5 GAVEKORT til Jesperhus camping på Kr 250,- på højkant som kan vindes ved at “Synes godt om” Camping Parken på facebook. Der trækker lod når deres FB side runder 50 likes.

Det forgår Tjelevej 10, 7400 Herning

Så der er masse af muligheder…… Rigtig god weekend til Jer alle….

 

Skriv et svar