Efterårstræf på Sunds Sø Camping

Weekend-en 26. – 28. august 2016 blev der holdt efterårstræf på Sunds Sø Camping. En hyggelig lille plads med et dejligt værtspar.

Fredag eftermiddag var der kaffe i pladsens telt hvor ”mutter” serverede kaffe med boller og lagkage. Endvidere havde nogle fra klubben også bagt kage så det blev et overdådigt sønderjydsk kaffebord (ærgerligt jeg ikke var der).

Fælles spisning og hygge fredag aften ved langbord mellem vognene. En enkelt nåede dog ikke frem til det, bilen skulle lige fra værksted først, men heldigvis kom de trods et lidt sent tidspunkt.

Lørdag var ”campingfatter” guide og turleder til en meget fin tur til brunkulslejerne ved Søby.Han vidste meget om området og fortalte om hvordan det hele var foregået og om det skønne naturområde der er. Vi kørte i egne biler efter fatter, men kolonnekørsel er der vist nogle der skal have kursus i for vi blev delt i flere grupper på vej derud. Nå samling på tropperne igen resten af turen forløb uden problemer.

Lørdag aften var der fest i opholdsstue og telt med levende musik. Værtsparret gav tilbehøret og havde tændt op i grillen, så vi skulle bare selv komme med kødet. En meget fin aften hvor mange af fastliggerne også deltog.

Søndag formiddag mødtes vi lige til lidt orientering om kommende aktiviteter og lidt løst og fast inden turen gik hjemad.

Som sædvanlig et succesfuldt træf og tak for samværet til alle og på gensyn.

Også en meget STOR tak til lejrshef-parret for den fine behandling vi fik hos jer.

OJ

Her er lidt billeder fra træffet indsendt af Hanne og Erik

1 kommentar

 1. Hej alle.

  Tusind tak for endnu en fantastisk weekend i godt selskab. – Selvom den for vores vedkommende startede lidt sent 🙂
  Det er rigtig dejligt at føle sig så velkommen. og vi ser allerede frem til næste gang vi mødes.
  For dem der skal afsted i Oktober, varer det jo ikke så længe. 😀

  PS: Bilen kører stadig godt 😀 😉

  De bedste hilsner Claus og Marianne

Skriv et svar