Fendt Klub weekend

Så prøver vi igen, at arrangere en Fendt Klub weekend, og I kan herunder tilkendegive hvilken weekend der passer Jer bedst.

Formålet er at møde andre Fendt interesserede, sparke lidt dæk, og dele camping erfaring. I en ganske uforpligtende atmosfære.

Et forslag er vi laver en fællesspisning lørdag aften……. men mere om det når vi kender tilslutningen.

Weekenden afholdes på Vejlby Fed Camping (jeg har endnu ikke spurt om vi må låne deres telt til lørdagaften arrangementet, så det kan være det bliver en åbenhimmel aktivitet 🙂 )

Men stem på hvilken weekend der passer Jer bedst herunder

[poll id=”2″]

 

5 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Tusind tak for velkomsten til Fendt klubben.

  Ikke fordi det betyder så meget, men da jeg kom hjem fra forhandleren kunne jeg åbenbart ikke huske hvilken vogn vi havde købt. Det var så ikke en Saphir, men en Platin Scand.
  En ting er dog sikkert – det er en Fendt og vi glæder os til at hente den hjem på torsdag.

  Med hilsen
  Ole Jensen

  1. Warning: Attempt to read property "display_name" on bool in /customers/4/d/3/fendtklub.dk/httpd.www/wp-content/themes/graphene/inc/comments.php on line 232

   Det får jeg lige rettet…

 2. God ide.

  Vi har mulighed for begge weekender – håber det lykkes. !!!!!!

  Venlig hilsen Inger og Ole Larsen

 3. Warning: Attempt to read property "display_name" on bool in /customers/4/d/3/fendtklub.dk/httpd.www/wp-content/themes/graphene/inc/comments.php on line 232

  Øv, er lige blevet medlem af klubben, desværre skal jeg arbejde begge weekender, men jeg vil se om det kan lade sig gøre at få fri til d.14-16 så måske det kan lade sig gøre. Vi vil så komme 2 voksne, og 2 børn.
  Håber det kan lade sig gøre.
  Venlig hilsen Geir.

 4. Warning: Attempt to read property "display_name" on bool in /customers/4/d/3/fendtklub.dk/httpd.www/wp-content/themes/graphene/inc/comments.php on line 232

  14/16 passer os bedst

Skriv et svar