Ferie for Alle 2015

Så er det næste weekend Ferie for Alle løber af staben i Herning, hvor over 1.000 udstiller vil være tilstede, og Fendt Klubben er der naturligvis også.

Vi vil være på Fendt’s stand D 3250, så kom forbi og få en Fendt snak!

Som noget nyt i år, har Ferie for Alle i år inviteret 5 campingfamilier indenfor i den runde hal – Hal B. Her skal de bo under hele Ferie for Alle og fortælle om deres erfaringer fra campinglivet. For at give hallen et ekstra twist, har er lyset slukket, så hallen får en hyggelig aftenstemning. Ud over en god camping-snak, er det bl.a. muligt at samle rav på stranden, lave snobrød over bål, fiske i søen, teste vores nye kælkebane og prøve kræfter med Icestock Schiessen. Foruden 5 campingfamilier og deres samarbejdspartnere vil også Team Thor og Lilletræ være tilstede.

En af de 5 campingfamilier er en af Fendt Klubbens bestyrelsesmedlemmer, nemlig Ole Larsen og hans hustru Inger, jeg har talt med Ole og han siger følgende:OLE L150

“Da vi sagde ja til at være campist “IN THE DARK” var vi ikke helt sikre på hvad vi sagde ja til. Men vi kommer til at bo i Hal B på stand B2101 i vores egen vogn under hele messen, det bliver helt sikkert en enestående oplevelse.

Og kommer I forbi , har vi en kop kaffe, og stol så i kan hvile benene lidt. Sig gerne hvem I er og at I kommer fra FENDT KLUB DANMARK, vi kender jo ikke jer alle.

På gensyn i hal B – stand B2101.”

Læs mere om mere om CAMPING IN THE DARK her

Lige en lille opfordring fra mig…… Der er en lille konkurrence, og en af de 5 campister kan vinde en tur til Nordtyskland – SÅ STEM PÅ INGER OG OLE!

Vi ser fremtil at møde Jer den 20-22 februar 2015 på Ferie for Alle i Herning!

1 kommentar

 1. Ferie for Alle

  Så er vi hjemme igen efter en hyggelig weekend “in the dark” Det var en sjov oplevelse at være med til. Vi talte med rigtig mange glade campister, både nye og garvede.
  Tak for alle jeres stemmer, men det rakte kun til en 2.plads. Det var camperen der vandt, det var dem velfortjent, de serverede ca. 600 frikadeller. i løbet af weekenden.
  Vi serverede mange kopper kaffe (kaffemaskinen kørte i døgndrift). Mange var også glade for muligheden for lige at sidde ned et øjeblik.
  Tak for jeres besøg

  Inger og Ole Stand B2101

Skriv et svar