Nyt fra Fendt Klubben

Så blev det på den stiftende generalforsamling på Husodde Camping den 14. september 2013, besluttet at ændre Fendt Klub Danmark fra en virtuel klub til en officiel klub med vedtægter, kontingent og bestyrelse.

Bestyrelsen har nu haft 2 online bestyrelsesmøder, hvor nogle af hovedpunkterne har været kontingent og oplysninger om medlemmerne, og beslutning blev følgende:

Vi sletter alle nuværende medlemmer, og alle Jer der ønsker at forsætte Jeres medlemskab bedes oprette Jer igen.

Vi har lavet en mere fyldestgørende indmeldelsesformular, og via den får vi samlet alle nødvendige oplysninger direkte til vores medlemskartotek.

Det blev på generalforsamlingen besluttet at kontingenten skulle være 100 kr. pr. år, og at sæsonen skulle være fra 1. juli til 30. juni. Vi vil dog tilbyde Jer at tegne medlemskab frem til 30. juni 2015 for kun 150 kr., men det vælger I naturligvis selv i tilmeldingsformularen.

Det der ret praktisk sker efter I har tilmeldt Jer igen, er at I modtager en mail med et elektronisk indbetalingskort, og når Jeres indbetaling er registeret får I adgang til hjemmesiden og forumet igen.

Alle vil også få nye medlemsnumre, da medlemsnumret skal bruges til det elektroniske indbetalingskortet.

Udover det praktiske med kontingent har bestyrelsen også haft tid til at begynde planlægningen af næste sæson. Og her kommer de aktiviteter der på nuværende tidspunkt er planlagt (KLIK HER FOR AT SE AKTIVITETSSIDEN)

 • Vi vil være tilstede ved KG Camping’s åbent hus i Kolding 4-5 januar 2014
 • Med på Ferie og fritidsoplevelser 17-19 januar 2014 (Bella Centret)
 • Med på Ferie for alle 21-23 februar 2014 (Herning)
 • Fendt Klub Træf 13-15 juni 2014 – Grønninghoved Strand Camping
 • Generalforsamling 27/9-2014 (sted ikke fastlagt)

Vi har også forhandlet os frem til nogle rigtig gode priser på Fendt tøj og tilbehør, som tilbydes alle betalende medlemmer, se sortimentet her ved at  KLIK HER

Vi håber naturligvis på I bakker op om de nye tiltag, og I vil være en del af Fendt Klub Danmarks udviklingen!

KLIK HER FOR AT OPRETTE DIG IGEN

2 kommentarer

 1. Warning: Attempt to read property "display_name" on bool in /customers/4/d/3/fendtklub.dk/httpd.www/wp-content/themes/graphene/inc/comments.php on line 232

  Hvor kan man se det nye indlæg????
  mvh
  Svend Erik

 2. Warning: Attempt to read property "display_name" on bool in /customers/4/d/3/fendtklub.dk/httpd.www/wp-content/themes/graphene/inc/comments.php on line 232

  Det kommer……. vi mangler lige at få det sidste på plads med Banken…… så offentliggøres det…. Men det jo rart med noget et glæder sig til her uden for sæsonen 🙂

Skriv et svar