PROSIT, PROSIT für den gemütlichkeit…..

Helle og Lars havde stået for at invitere os alle til Oktoberfest ved Peter (campingfatter) på Christianshåb Autocamperplads i Bylderup-Bov.

Nogle var allerede ankommet dagen før træffet startede. Og det er jo dejligt at folk slet ikke kan vente med at hygge sammen. 🙂

Men fredag startede den officielle del med at vi mødtes vi til orienteringsmøde i opholdsstuen/restauranten, hvor der var mulighed for at købe dagens aftensmad Wienerschnitzel eller rullesteg, det var billigt og der var rigeligt af det. Det var egentligt ikke en del af programmet, men alligevel var det dejligt at se at faktisk alle deltog. Derefter gennemgik Helle og Lars weekendens program, samtidig med at vi fik kaffe og kage. Lækker kage som nogle af medlemmerne havde bagt. Tak for kage til jer 🙂

Lørdag formiddag var der ikke planlagt noget, da mange gerne ville på indkøbstur til Tyskland, når vi nu alligevel lå på en ”pløjemark” i Bylderup Bov, 10 km fra grænsen. Efter min mening en rigtig fin løsning. – For selvom der ikke er noget planlagt kan man jo sagtens gøre noget selv. Selv tog vi en tur ind til den hyggelige Tønder by inden turen gik tilbage til pladsen.

Lørdagens program startede derfor igen kl. 14.00 hvor der var planlagt fælles kaffe, hvor vi selv skulle have kage med. Og der var igen rigeligt med kage, så det var det store sønderjyske kaffebord… Nå ja, men vi var jo også i Sønderjylland.

Kl. 18.30 gik det så løs med weekendens højdepunkt. Tyrolerfesten, hvor Peter og de andre i Restauranten var i deres bedste tyrolerdress. Her serverede de Svineskank og Kylling i lange baner. Hertil masser af Bayersk øl, fra Peters egen hjemegn München. Og her dukkede Jannik og Penille også op, der ellers havde været arbejdsramt.

Undervejs i aftenen fortalte Peter vittigheder, og der blev sunget ”Hände zum himmel,Hände zur Hölle”, ”Prosit für den gemütlichkeit”, og flere andre tyroler slagsange, som vi også klappede med på.

Der skulle selvfølgelig også jodles, først klarede Peter det selv, men senere fik han hjælp af Lars. Rigtig godt klaret Lars. Alt i alt en rigtig god og hyggelig aften, hvor de sidste ikke havde travlt med at komme hjem.

img_1176

Søndag mødtes vi igen kl. 10 for at sige farvel, og der blev mulighed for hvis man havde nogle tanker man gerne ville dele. Ernst fortalte lidt om planerne for turen til Fur i Kristihimmelfartsferien i 2017. Flemming havde allerede fredag aften fortalt lidt om den tur han er ved at planlægge til Holland i 2018.

Der blev også foreslået at man slog sig sammen og bookede sig ind på campingpladsen på ”Ferie for alle-messen” i Herning fra den 24 februar 2017. Det var der umiddelbart flere der var interesseret i. Så den lovede Kurt at løbe videre med. Nærmere info følger.

Der var også en del der forespurgte på muligheden for at samles lidt oftere. Her blev det foreslået, at man jo altid var velkommen til at sendes ud, at vi er på den her campingpladsen fra det og det tidspunkt, og hvis nogen har løst er alle velkommen.

Der var også nogen som var i tvivl om foreningen havde de rigtige kontaktoplysninger, så herfra en opfordring til at gå ind på hjemmesiden og tjekke egne oplysninger på profilen. Selvom oplysninger ikke står helt rigtig på hjemmesiden, kan man stadig se egne oplysninger under Profilside.

Der er også lavet en aftale med Peter om at vi kunne komme til Bylderup-Bov til majstangsfest i forbindelse med Bededag, den 11-14 maj. Også her gælder at der kommer nærmere info senere.

En sidste ting vi fik vendt inden vi skulle hilse af, var vores deltagelse ved Åbent hus arrangementer. Der var stor opbakning til at mange gerne ville tage en tørn, og der blev diskuteret forskellige muligheder for fordeling, som Ole lovede at tage med tilbage til bestyrelsen.

Herfra en stor tak for rigtig godt selskab, og også en stor tak til Helle og Lars for et godt arrangement. Lars har booket weekenden 20-22 Oktober 2017 til en gentagelse af succesen. Og hvis i syntes der er lang tid til kan i øve omkvædet på en af aftenens slagsange her: Så er i klar til en gentagelse. 🙂

Wir gehen nicht nachhause und schon geht’s wieder rund
Hände zum Himmel Hände zur Hölle und wieder
hoch hoch hoch zum Himmel
Hände nach vorne Hände zur Seite und wieder
hoch hoch hoch zum Himmel
Hände zum Himmel Hände zur Hölle
das machen wir bis morgen früh
denn heute ist ein schöner Tag
wir feiern wie noch nie
ja heute ist ein schöner Tag
wir feiern wie noch nie

Mange Fendt-hilsener Marianne

Skriv et svar