Referat træf 14-16 juni 2013 – Vejlby Fed Camping

Så var der debut i Fendt Klub Danmark, vores første træf blev afholdt på Vejlby Fed Camping, som er beliggende på nordvestfyn. Og trods af dystre vejrprognoser og debut deltog 7 enheder i træffet, og af historiske hensyn nævner jeg lige de 7 deltagende  par: Lis og Ole, Henning og Grethe, Bodil og Ole, Hanne og Erik, Inger og Ole, Anna-Lene og Bruno og Berit og Jan.
DSCF6220
Fredag blev vi indlogeret og mødtes hos Lis og Ole til kaffe og rigtig lækker hjemmebagt kage, hvor vi lige fik hilst på hinanden og gjorde første forsøg på at huske hinandens navne og placering i Danmark.
DSC00484

 

 

 

 

 

Senere fredag inviterede Bodil og Ole til samling i vogn og fortelt…….. hvor vi ikke havde problemer med at holde varmen.

 

 

 

 

 

IMG_2441

Lørdag startede med perfekt vejr, og der var bred enighed om at de skybrudsvarsler der tikkede ind på vores smartphones var vildt overdrevet……… Men ak, under indtagelsen af en øl (som forøvrigt blev udløst af et væddemål mellem Berit og Henning……. Væddemålet gik på hvornår der var middag i teltet…… og begge havde ret, der var 2 forskellige tider, alt efter hvor man kiggede) hos Grethe og Henning kom det lovede skybrud…….. DET VÆLTEDE BARE NED…..
DSC00490

Men det klarede op igen, og vi kunne gå i sol og tørvejr op til teltet hvor menuen stod på Mørdrad, kartofler og salat. Og til et meget veldækket bord, hvor vores nye Fendt flag tjente som dug….. Det blev naturligvis fjernet inden der blev startet på spisningen.

 

 

 

IMG_8091

 

Ole havde været en tur forbi Campex, som meget generøst havde leveret en masse dejlige Fendt reklame artikler…….. Udover vores nye flotte flag.

Så inden spisningen var der dømt quiz. En quiz der bestod af 10 blandede spørgsmål, og hvor vinderen fik retten til at vælge først

 

 

 

IMG_8090

Og flest rigtig svar havde Hanne og Erik, og Hanne valgte den lækre Fendt jakke og Erik en Fendt caps.

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2451

Der var også sørget for musik, et en mands-orkester med et yderst bredt repertoire.

Det var den korte version af det første træf i Fendt klub Danmark, og på en kort evaluering om søndagen inden alle brød op, viste bred enighed om at det første træf havde været en succes. Og der arbejdes henimod et træf omkring september.

Der blev også diskuteret lidt fremtid for klubben, men de forslag skal jeg nok skrive mere om i et andet indlæg.

Se alle billeder i vores galleri – https://fendtklub.dk/galleri/

 

Skriv et svar