Hvem er FENDT Klub Danmark.

Velkommen til Fendt Klub Danmark. Lad os mødes til fællesskab og hygge.

 

Den 14. september 2013 på Husodde Camping ved Horsens, blev FENDT Klub Danmark officielt stiftet som klub på en stiftende genralforsamling.


Fendt Klub Danmark og er en interesseklub for Fendt ejere, der bl.a. via Hjemmeside, Facebook, arrangementer og sammenkomster kan mødes og udveksle ideer og erfaringer med deres campingoplevelser. Der arrangeres som regel minimum 4 træf om året, men ofte også flere.


For at være medlem skal man være ejer af en FENDT campingvogn. Skulle vognen stå fast et sted, må man gerne deltage i diverse træf alligevel, og så for eksempel bo i en hygge.


Udover træf og arrangementer, driver klubben en hjemmeside, hvor man kan se hvad der sker, hvad vi har af gode medlemstilbud osv.
Læs mere på siden Medlemsfordele


Du kan også finde os på Facebook, hvor vi har både en officiel side: ”Fendt Klub Danmark”, og en lukket gruppe, kun for dem der er medlem af foreningen. Dvs. en side hvor vi kan chatte, dele billeder og andet, uden at resten af Danmark kan følge med.

Den hedder ”Fendt Klub Danmark Medlemsside”, hvis du søger om optagelse der, bedes du opgive dit medlemsnummer, eller det navn du er oprettet med, så det er nemmere at se at du rent faktisk er medlem. - For vi får desværre rigtige mange anmodninger fra folksom gerne vil med ind på siden, men som ikke ønsker at være medlem af klubben. - For eksempel fordi de ligger fast hele året.


En vigtig information til vores træf: Man er meget velkommen til at medbringe kæledyr, men af respekt for dem som ikke kan tåle hunde/katte osv. skal de kunne blive i vognen når vi er samlet i diverse fællesrum. Det blev vedtaget på generalforsamling i 2018, at kæledyr ikke har adgang til vores fællesrum. Ligesom det heller ikke er tilladt at ryge i fællesrummet. Det beder vi jer respektere.


På bestyrelsens vegne

Marianne Engholm

Formand

Mød vores medlemmer

Billedet er fra Efterårsferien 2019, hvor vi havde et træf på en capingplads i Mertingen i Tyskland, i forbindelse med vores besøg på FENDT Caravan.

FENDT Klub Danmark

Det koster 100 kr per vogn/år,

inkl. alle husstandens beboere.


Hvad får jeg for pengene:

Vi arrangerer 4-5 træf om året

Vi forsøger at komme rundt forskellige steder i Danmark, og få nogle forskellige fælles oplevelser.

Rabat på udvalgte campingpladser

Vi har fået lavet nogle rabatordninger som man kan beytte når man kommer selv, uden resten af foreningen.

Fællesrum til Fælles hygge

Vi forsøger altid at have et fællesrum, så vi kan mødes, uanset vejret

Køb af tøj med LOGO og eget navn

Du kan vælge t-shits, polo'er, hættetrøjer, Sweat-shirts, og andre ting til meget fornuftige priser.

Socialt fællesskab

Ikke mindst får du et socialt netværk med andre FENDT-Ejere

Fællesspisning ved træf

Vi arrangerer altid en fællesspisning en af aftenerne, hvor vi står for maden. Derudover samles vi ofte til fælles spisning af medbragt mad på øvrige aftenerne.

FENDT flag, flangstænger og fødder.

Vi har både Flag, flagstænger og specielle beslag.